Сб
24-04-27
21:40
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Лужанська Бібліотека
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 15 » Книжковий калейдоскоп
15:37
Книжковий калейдоскоп

                                               

                                                                                                                                                       

 

 Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Саме з цією метою ,щоб показати значення книги в житті людини ,прищеплювати любов до книги ,виховувати потребу в  культурі  читання  було проведено учнями Лужанського ЗНЗ I-III ст. ім.В.Орелецького   «Книжковий калейдоскоп»,який відбувся в  шкільній бібліотеці.

Запрошені переглянули мультимедійну презентацію про історію виникнення книги, на заході діти декламували вірші про мову, відгадували загадки,знайомились з висловлюваннями видатних людей про значення  книги в житті людини. Було проведено вікторину «Знавці мови», учасники якої продемонстрували свої знання та кмітливість. Діти інсценізували словацьку народну казку «Про три гроші».

Вагомим доповненням до заходу була книжкова виставка, підготовлена бібліотекарем  шкільної  бібліотеки  Булик Наталією Євгенівною  , яка познайомила учнів із  афоризмами, крилатими висловами, цитатами відомих людей  про книгу , про мову .

Цікавим був виступ бібліотекаря селищної бібліотеки Савки Наталії  Дмитрівни ,яка  підкреслила учням  про те, що книга –унікальне творіння людства,адже книги -наші постійні супутники для школяра , студента,кожної людини.   До заходу долучилися й  найкращі читачі бібліотек - це Казарян Гаяне ,яка  розповідала байки Л,Глібова   , а вірші Т.Г.Шевченка читала Кулька Софія.

 

Переглядів: 651 | Додав: ЛужаниБібліо | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites